Smagsuniverset

Dessertopskrifter

I vores smagsunivers kan du finde lækre økologiske opskrifer der kan hjælpe dig med at tage dine kulinariske evner til helt nye højder. Alle opskrifterne er lavet i samarbejde med den dygtige @anneauchocolat. I smagsuniverset finder du opskrifter til alle og enhver. Her kan du finde dessertopskrifter, kageopskrifter, opskrifter på is og meget mere. Klik på billederne for at komme til den valgte opskrift.

 

 

Mød Anne Au Chocolat

 

Anne Au Chocolat eller Anne Moltke Dahl, som hun hedder i virkeligheden, er med sine utroligt høje standarder og sans for kvalitet det perfekte match for vores Home Cooking Serie fra Elmelund Chocolatier Organic. Anne har udgivet flere kogebøger og deler på sin blog og instagram sine fantastiske kreationer. Med en baggrund i Frankrig, hvor hun har arbejdet på top-resturanter er Anne ikke kun utrolig dygtig, men også yderst professionel i hendes tilgang til opskrifter. Vi er derfor utroligt glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Anne, hvor vi i fællesskab skal udvikle vores smagsunivers med nye og spændede opskrifter med Home Cooking Serien i centrum.

 

Anne's øje for kvalitet afspejler sig ikke kun i de færdige opskrifter, men begynder allerede inden ovnen er tændt. Nemlig når ingredienserne skal vælges. Her er vi utroligt glade for at hun udelukkende bruger vores Single Origin chokolade, Marcipan og Nougat fra Home Cooking Serien til sine opskrifter.

 

Klik her for at læse mere om Anne på hendes blog.

 

 

 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer