OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Marmormazarin

Marmorkage opskrift. Marmorkage med chokolade. Lækker og saftig Mamorkage med Marcipan og Chokolade. Vi kalder den Marmormazarin! Perfekt til 8-10 personer.

Forberedelsestid: 35 minutter

Tilberedelsestid: 55 minutter

Marmormazarin

– 200g Økologisk Marcipan fra Elmelund Home Cooking Serie.

– 200g sukker

– 200g smør, blødt

– 4 æg

– 100g mel

– 1 spsk. kakaopulver

– 60g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

 

Chokoladetopping

– 75g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien smeltet og afkølet.

– 15g smør

 

Pynt

– Friske Hindbær

Marmormazarin

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend mel i.
  • Tag 1/3 af dejen fra og kom den over i en anden skål. Rør den smeltede chokolade og kakao i dejen.
  • Fordel halvdelen af den lyse dej i en brødform (ca. 1,5 liter) beklædt med bagepapir.
  • Kom den mørke dej ovenpå, og dæk med den resterende lyse dej. Brug en strikkepind eller kniv til at røre dejen let igennem.
  • Bag kagen i ca. 55 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind.
  • Køl kagen af og vend den derefter ud af formen og over på et fad.

Chokoladetopping

  • Hak chokoladen og kom den i en skål.
  • Smelt over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs.
  • Tilsæt smør til den smeltede chokolade, og rør rundt, til det er smeltet sammen med chokoladen.
  • Fordel på marmormazarin kagen.

Servering

Pynt med friske hindbær.

0