Handelsbetingelser

Oekoladen.dk ejes og drives af Økoladen ApS. Handelsbetingelserne gælder både for B2B og B2C.
 
Info om Økoladen:
Økoladen ApS
Ugledigevej 95, Ørslev 
4760 Vordingborg 
Email: mail@oekoladen.dk 
Telefon: 55 89 32 15
CVR: 59 70 28 15

 

Betaling
Økoladen modtager betaling med Dankort & Visa Dankort.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Som B2B kunde må Forbrugsforeningskortet ikke benyttes ved betaling. 

Økoladen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
 
Priser
Alle priser i webshoppen er i danske kroner (DKK). På B2C er de viste priser inklusiv moms, på B2B er de viste priser ekslusiv moms.

 
Levering
Da økoladen først pågynder fremstillingen af din ordre, når vi modtager din bestilling, for at den skal være så frisk som mulig, går der 5-6 dage hverdage før du modtager din ordre.  På grund af juletravlheden kan der i nogle tilfælde opstå længere forsendelsestid, men vi vil selvfølgelig gøre alt vi kan få at få fremsendt ordren hurtigst muligt.
Vi vil dog i de fleste tilfælde kunne sende varene 1-2 dage efter din bestilling. 

Økoladen sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. 
Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. 
Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 
Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. 
Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. 
Økoladen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Økoladen naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Levering til Bornholm og visse småøer kan i nogle tilfælde vare 2 dage. Økoladen tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.
 
Fortrydelsesret:
Da chokolade er en fersk fødevare, der hurtigt bliver forringet, er chokolade ikke omfattet af fortrydelsesretten, jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 1, nr. 4.o

 

Økoladen yder reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl der opstår som følge af forkert opbevaring hos kunden, eller lignende.  I forbindelse med reklamationssager afholder Økoladen rimelige udgifter til retunering. 

 

Opbevaring:
Vi anbefaler, at vores vare opbevares mellem 11 og 18 grader.

Reklamation og varereturnering:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

Økoladen ApS
Ugledigevej 95, Ørslev 
4760 Vordingborg 
Email: mail@oekoladen.dk 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

 

Klageadgang
Hvis De ønsker at klage over en vare eller et køb, skal de rette henvendelse til mail@oekoladen.dk. Her sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe Dem.
De kan også benytte nedenstående link som er EU-kommissionens online klageportal. Denne benyttes dog primært hvis du har bopæl uden for Danmark. Linket findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Refusion:
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker ved tilbageførsel til det anvendte betalingskort.

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer