OBS: Sidste frist for bestilling af varer inden påske er tirsdag d. 15/4 klokken 10.00.

OBS: Sidste frist for bestilling af varer inden påske er tirsdag d. 15/4 klokken 10.00.

Triple Chocolate Brownie

Triple Chocolate Brownie. Fantastisk nem brownie opskfrift, hvor du får uimodståelige lækre økologiske brownies med tre slags chokolade. Alle chokoladerne i denne opskrift er Single Origin chokolade, som giver en fantastisk smag.

Forberedelsestid: 25 minutter

Tilberedelsestid: 25 minutter

Brownie

– 200g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 200g smør

– 125g mel

– 3 æg

– 265g sukker

– 1/3 tsk. salt

– 80g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien.

– 80g 38% Peru Hvid Chokolade fra Home Cooking Serien.

Fremgangsmåde:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af.
  • Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring.
  • Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen.
  • Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter.
  • Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.
0