OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.
Forberedelsestid: 1 time og 15 min.
Hævetid: 12 timer
Opskriften giver 16 stk.
Fastelavnsboller med vaniljecreme, remonce og chokolade
Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g mel
1 tsk. salt
Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer
Remonce:
60 g marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic
60 g smør, blødt
60 g sukker
40 g Mørk Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic
Æg til pensling
Chokoladetopping:
50 g Mørk Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic
20 g smør
30 g Mandler
Guldstøv
Dejen:
Vaniljecreme:
Remonce:
Samling af fastelavnsbollerne:
Bagning:
Chokoladetopping: