OBS: Sidste frist for bestilling af varer inden påske er tirsdag d. 15/4 klokken 10.00.
Forberedelsestid: 1 minutter
Tilberedelsestid: 7 timer
Hindbærmousse:
– 225g hindbær, friske eller frosne
– 80g sukker
– 1/2 stang vanilje
– 1,5 blad husblas
– 2 dl piskefløde
Mælkechokolademousse:
– 3 dl piskefløde
– 150g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien.
– 1 nip salt
– 1/2 blad husblas
Hvid Chokolademousse:
– 3 dl piskefløde
– 170g 38% Peru Hvid Chokolade fra Home Cooking Serien.
– 1/2 blad husblas
Pynt:
– Lidt hakket hvid chokolade og mælkechokolade
– Ristede hasselnødder
– Guldstøv
Finthak den hvide chokolade, og kom den i en skål. Udblød husblas i en skål med koldt vand i fem minutter. Varm 1,5 dl piskefløde op til kogepunktet. Vrid Husblas fri for vand og rør den straks i den varme fløde og si derefter fløden over den finthakkede hvide chokolade. Efter 1 minut rør da godt rundt, til chokoladen er helt smeltet. Køl ned til håndvarm. Pisk de sidste 1,5 dl fløde til en let skum og vend det forsigtigt i den hvide chokoladecreme. Fordel i glas og stil på køl natten over eller mindst 3 timer, til moussen har sat sig.
Servér mousserne pyntet med lidt hakket chokolade samt ristede hasselnødder vendt i guldstøv.