OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Økoladen & Elmelund Chocolatier Organic

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

✔️ Økologi – Kun de bedste råvarer

✔️ Dansk Produktion – 100% danskproduceret chokolade

✔️ Hurtig levering – Fri fragt til pakkeshop ved køb over 284kr.

Påske - Find alt den chokolade du har brug for til påsken

Chokolademandelkage

Mandelkage med chokolade. Kagen med ganache og syrlige bær giver en fantastisk kombination mellem syren og sødmen. Fantastisk mandelkage opskrift.

Forberedelsestid: 35 minutter

Tilberedelsestid: 8 timer

Chokolademandelkage:

– 180g smør

– 180g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 150g sukker

– 3 æg, let sammenpisket

– 150g mandelmel

 

Ganache:

– 100g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 100 ml piskefløde

 

Frisk bær til pynt

Chokolademandelkage:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt smørret i en gryde og rør chokolade i det smeltede smør. Tag gryden af varmen og rør sukker i.
  • Køl lidt af og tilsæt æggene et ad gangen. Vend til sidst mandelmel i.
  • Hæld dejen i en smurt springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter.
  • Køl kagen af og opbevar den på køl natten over.

Ganache:

  • Hak chokoladen helt fint, og kom den i en skål.
  • Varm piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, indtil ganachen er fint homogen.
  • Lad ganachen sætte sig lidt i køleskabet, inden den fordeles på kagen. Pynt med bær.
0