OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Økoladen & Elmelund Chocolatier Organic

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

✔️ Økologi – Kun de bedste råvarer

✔️ Dansk Produktion – 100% danskproduceret chokolade

✔️ Hurtig levering – Fri fragt til pakkeshop ved køb over 284kr.

Påske - Find alt den chokolade du har brug for til påsken

Hvid Chokolade Mousse

Hvid chokolademousse opskrift. Er du på udkig efter en lækker opskrift på hvid chokoladermousse, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores opskrift på hvid chokolademousse med husblas, giver en utrolig lækker mousse med hvid chokolade – til 6 personer.

Forberedelsestid: 40 minutter

Tilberedelsestid: 3 timer

Hvid Chokolademousse:

– 220g hvid chokolade 38% Peru Hvid Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 1 blad husblas

– 5 dl piskefløde

 

Rosmarinstegte æbler:

– 4 rosmarinkviste

– 30g smør

– 45g lys rørsukker

– 3 æbler, hakket i fine tern

– 1/2 citron saft

 

Ristede mandelflager

Hvid Chokolademousse:

  • Kom den stuetemperede hvide chokolade i en skål.
  • Udblød husblas i en skål med koldt vand i fem minutter.
  • Varm 2 dl piskefløde op til kogepunktet i en gryde.
  • Vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde og hæld over den hakkede chokolade. Efter 1 minut rør da godt rundt med et piskeris, til chokoladen er helt smeltet. Køl ned til stuetemperatur.
  • Pisk de sidste 3 dl fløde til en let skum og vend det forsigtigt i den hvide chokoladecreme.
  • Fordel i glas og stil på køl natten over eller mindst 3-4 timer, til moussen har sat sig.

Rosmarinstegte Æbler:

  • Skyl rosmarinkvistene, tag rosmarinbladene af to af kvistene og hak bladene ultrafint.
  • Smelt smørret på en pande og steg æblerne heri ved middelvarme sammen med rørsukker, citron og de små rosmarinstykker samt de to hele kviste, til æblerne er bløde og let gennemsigtige. Køl æblerne af.

Servering

Pynt de hvide chokolademousser med rosmarinstegte æbler og ristede mandelflager umiddelbart inden servering.

0