Vi holder sommerlukket og sender derfor tidligst din ordre mandag d. 31 juli
Fri Fragt til Pakkeshop
Ved køb over 239 kr.
Er din ordre en gave?
Tilføj en personlig korthilsen
Økologi
Kun de bedste råvarer
Kurv 0 0,00 kr.

Rabarbertærter

Lækker rabarbertærte opskrift. Rabarbertærter med mørdej og hvid chokolade frangipane. 4 stk. Prøv vores opskrift på rabarbertærte, vi er sikker på, at du bliver familiens helt.

Forberedelsestid: 40 minutter

Tilberedelsestid: 60 minutter

Mørdej:

– 140g hvedemel

– 40g flormelis

– 1 nip salt

– 70g smør, koldt

– 1 æggeblomme

 

Hvid Chokolade Frangipane:

– 80g smør, blødt

– 80g sukker

– 80g mandelmel

– Fintrevet skal 1 øko citron

– 1 æg

– 100g Peru 38% hvid chokolade fra Home Cooking Serien.

 

Sukkerlage og rabarberfyld:

– 20g vand

– 20g sukker

– 200g rabarber, skyllet og skåret i stykker á ca. 1 cm

Mørdej:

  • Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine. Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner brødkrummer.
  • Saml hurtigt dejen med æggeblommen i røremaskinen til en kugle (man kan også lave mørdejen med hænderne i en skål). Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskabet i 30 min.
  • Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Læg et stykke bagepapir på et skærebræt, der er plads til i køleskabet. (Man kan også bage direkte på en perforeret bageplade – det gør jeg selv, men det er langt fra alle, som har sådan en plade)
  • Placér 4 runde, perforerede tærteringe på 6,5 cm på bagepapiret og beklæd både bundene (bagepapiret) og kanterne (ringene) med mørdejen. Stil den herefter på køl, mens frangipanefyldet laves.

Hvid Chokolade Frangipane:

Pisk smør og sukker godt sammen i en skål, vend mandelmel og citronskal i, tilsæt ægget samt den hvide chokolade og rør sammen til en ensartet creme.

Samling, sukkerlage og rabarberfyld:

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Flyt forsigtigt bagepapiret med tærteringene og mørdejen fra skærebrættet og over på bagepladen. Fordel frangipanecremen på mørdejsbundene.
  • Bring vand og sukker i kog i en lille gryde, og lad det småkoge et øjeblik, til sukkeret er opløst.
  • Fordel rabarberstykker på frangipanecremen. Pensl rabarberstykkerne med sukkerlagen.
  • Bag tærterne i ca. 25-30 min. Køl af og nyd dem helt nybagte med letpisket flødeskum til.

Servering

Obs: Man kan også sagtens bruge almindelig små tærteforme, hvis man ikke har tærteringe. Desuden kan opskriften snildt laves som en stor tærte i en 20,5 cm tærtering eller tilsvarende tærteform. Der skal blot bruges 300 g rabarber i stedet, og bagetiden øges med 5-10 minutter.

Ingredienser

1kg – Peru 38% Hvid Chokolade

345,00 kr.
Knapper af blid, cremet og fyldig hvid chokolade med tydelige noter af vanilje.

200g – Peru 38% Hvid Chokolade

85,00 kr.
Knapper af blid, cremet og fyldig hvid chokolade med tydelige noter af vanilje.

Få 20% Rabat!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en rabatkode på 20% som du kan bruge næste gang du handler. Gælder kun nye nyhedsbrevstilmeldinger

Som tilmeldt får du information om nyheder, specielle tilbud og kommer først i køen når vi har vores populære Lykkepakke drop. 

Indkøbskurv
🎁 Kun 239,00 kr. væk fra gratis forsendelse
Din kurv er tom.

Det ser ud til, at du ikke har truffet et valg endnu.