OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.
Forberedelsestid: 40 minutter
Tilberedelsestid: 60 minutter
Mørdej:
– 140g hvedemel
– 40g flormelis
– 1 nip salt
– 70g smør, koldt
– 1 æggeblomme
Hvid Chokolade Frangipane:
– 80g smør, blødt
– 80g sukker
– 80g mandelmel
– Fintrevet skal 1 øko citron
– 1 æg
– 100g Peru 38% hvid chokolade fra Home Cooking Serien.
Sukkerlage og rabarberfyld:
– 20g vand
– 20g sukker
– 200g rabarber, skyllet og skåret i stykker á ca. 1 cm
Pisk smør og sukker godt sammen i en skål, vend mandelmel og citronskal i, tilsæt ægget samt den hvide chokolade og rør sammen til en ensartet creme.
Obs: Man kan også sagtens bruge almindelig små tærteforme, hvis man ikke har tærteringe. Desuden kan opskriften snildt laves som en stor tærte i en 20,5 cm tærtering eller tilsvarende tærteform. Der skal blot bruges 300 g rabarber i stedet, og bagetiden øges med 5-10 minutter.