OBS: Sidste frist for bestilling af varer inden påske er tirsdag d. 15/4 klokken 10.00.

OBS: Sidste frist for bestilling af varer inden påske er tirsdag d. 15/4 klokken 10.00.

Gulerodsmuffins

15 Små saftige gulerodsmuffins opskrift med en cremet og letsaltet peanut butter chokoladetopping, som smelter på tungen. Hvis man ønsker at lave en hel kage, kan dejen bages i en 20 cm springform i ca. 40 minutter i stedet.

Forberedelsestid: 35 minutter

Tilberedelsestid: 25 minutter

Gulerodsmuffins:

– 2 æg

– 1 dl smagsneutral olie

– 300g brun farin

– 100g mel

– 40g mandelmel

– 200g revet gulerod

– 1 tsk. bagepulver

– 1,5 tsk. kanel

– 1,5 tsk. stødt ingefær

– 1/3 tsk. salt

 

Topping:

– 90g Peru 70% fra Home Cooking Serien.

– 90g creamy peanut butter

– 10g glukose sirup

Gulerodsmuffins:

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fordel dejen i muffinsforme (papirforme eller silikoneforme).
  • Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Kontroller om de muffins er færdigbagte med en kødnål. Køl af i formene.

Topping:

  • Kom chokoladen i en skål sammen med peanutbutter. Smelt sammen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen. Tilsæt glukosesirup til sidst.
  • Fordel toppingen på muffins med det samme eller lad den evt. sætte sig en smule på køl inden.
  • Drys med pistacier og evt. lidt tørrede rosenblade. Opbevar kagerne være stuetemperatur indtil servering.
0