OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

Gulerodsmuffins

15 Små saftige gulerodsmuffins opskrift med en cremet og letsaltet peanut butter chokoladetopping, som smelter på tungen. Hvis man ønsker at lave en hel kage, kan dejen bages i en 20 cm springform i ca. 40 minutter i stedet.

Forberedelsestid: 35 minutter

Tilberedelsestid: 25 minutter

Gulerodsmuffins:

– 2 æg

– 1 dl smagsneutral olie

– 300g brun farin

– 100g mel

– 40g mandelmel

– 200g revet gulerod

– 1 tsk. bagepulver

– 1,5 tsk. kanel

– 1,5 tsk. stødt ingefær

– 1/3 tsk. salt

 

Topping:

– 90g Peru 70% fra Home Cooking Serien.

– 90g creamy peanut butter

– 10g glukose sirup

Gulerodsmuffins:

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fordel dejen i muffinsforme (papirforme eller silikoneforme).
  • Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Kontroller om de muffins er færdigbagte med en kødnål. Køl af i formene.

Topping:

  • Kom chokoladen i en skål sammen med peanutbutter. Smelt sammen over vandbad eller ved lav effekt i mikrobølgeovnen. Tilsæt glukosesirup til sidst.
  • Fordel toppingen på muffins med det samme eller lad den evt. sætte sig en smule på køl inden.
  • Drys med pistacier og evt. lidt tørrede rosenblade. Opbevar kagerne være stuetemperatur indtil servering.
0