OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Chokolade Pecan Tærte

Pecantærte opskrift. Elsker du pecantærter? Så prøv kræfter med denne lækre opskrift der giver 4 Små og 8 Mini pecantærter. Perfekt til deling med dem du holder af.

Forberedelsestid: 40 minutter

Tilberedelsestid: 5 timer

Mørdej:

– 280g mel

– 80g flormelis

– 1 knivspids salt

– 140g smør, koldt

– 2 æggeblommer

 

Fyld:

– 100g brun farin

– 150g mørkt muscovadosukker

– 50g smør

– 100g 66% São Tomé Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 3 æg

– 200g pecannødder

– 1 knivspids salt​​​​​

Mørdej:

  • Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine.
  • Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner brødkrummer.
  • Saml hurtigt dejen med æggeblommerne i røremaskinen til en kugle.
  • Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskabet i 30 min.
  • Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Placér 4 runde, perforerede tærteringe på 6,5 cm og 8 runde, performerede tærteringe på ca. 5 cm på en perforeret bageplade og klæde både bundende og kanterne med mørdejen.
  • Stil herefter bagepladen på køl, mens fyldet laves.

Fyld:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt brun farin, muscovadosukker og smør sammen.
  • Tag gryden af varmen og rør den mørke chokolade i, så den smelter. Afkøl det lidt, inden æggene tilsættes.
  • Tilsæt finthakkede pecannødder og salt.
  • Fordel fyldet i tærtebundene. Pynt eventuelt af med nogle hele pecannødder.
  • Bag tærterne i ca. 20 min.

Servering

Server tærterne lune eller afkølede med letpisket flødeskum eller en kugle vaniljeis til.​

0