OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Müslibarer med chokolade

Sprøde, chewy müslibarer med chokolade. Perfekte til madpakken, skovturen eller i sportstasken. Opskriften giver dig 20 müslibarer og indeholder vores økologiske Single Origin São Tomé chokolade fra Home Cooking Serien.

Forberedelsestid: 20 minutter

Hviletid ca: gerne 8-10 timer

Tid i ovnen: 18 minutter

Ingredienser:

– 140g honning

– 40g smør

– 60g ristede hasselnødder

– 60g mandler

– 100g tørrede tranebær

– 140g havregryn

– 1/4 tsk. salt

– 1/2 tsk. kanel

– 20g sesamfrø

– 30g solsikkekerner

– 30g hørfrø

– 60-100g São Tome 66% mørk chokolade fra Home Cooking Serien.

Fremgangsmåde:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft
  • Smelt honning og smør sammen i en grøde.
  • Hak i mellem tiden hasselnødder, mandler og tranebær og kom dem i en skål sammen med havregryn, salt, kanel, sesamfrø, solsikkekerne og hørfrø.
  • Tilsæt den varme blanding af honning og smør og rør godt rundt.
  • Kom müsliblandingen i en firkantet form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og brug evt. bunden af et glas eller skål til at udjævne laget lige tykt over det hele og pres godt sammen.
  • Bag müslimassen i 18 minutter.
  • Lad den køle helt af (gerne natten over) og skær derefter ud i müslibarer.
  • Drizzl toppen af barerne med smeltet chokolade eller dyp deres bund i chokoladen.
  • Opbevar dem i en luftæt beholder ved stuetemperatur. Så bliver de lidt blødere, som dagene går, men det gør slet ikke sport. Tværtimod
0