OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

Konfektstykker

Har du mod på hjemmelavet konfekt? Så prøv vores opskrift på konfektstykker med marcipan, appelsin, nougat og ristede hasselnødder overtrukket med 70% mørk chokolade. Her får du muligheden for at prøve kræfter med både hjemmelavet marcipan konfekt og hjemmelavet chokolade konfekt. Cirka 12-16 stk.

Marcipanlag:

– 200g marcipan fra Home Cooking Serien.

– fintrevet skal af 1 økologisk appelsin

 

Nougatlag:

– 150g hasselnødnougat fra Home Cooking Serien.

– 50g Peru 70% Single Origin mørk chokolade fra Home Cooking Serien.

– 1 nip salt

– 40g ristede hasselnødder, finthakkede

 

Overtræk & Pynt:

– 100g Peru 70% Single Origin mørk chokolade fra Home Cooking Serien.

– lidt ekstra ristede hasselnødder

Marcipanlag:

  • Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal.
  • Rul appelsin-marcipanen ud og kom den i en aflang form (her er brugt en sandkageform på ca. 6 x 21 cm) beklædt med bagepapir

Nougatlag:

  • Smelt nougat og chokolade sammen i en skål over vandbad.
  • Tag skålen af varmen og rør salt og de finthakkede hasselnødder i.
  • Fordel på appelsin-marcipanen og stil på køl i et par timer.

Chokoladeovertræk & Pynt:

  • Smelt og temperer den mørke chokolade over vandbad i en mikrobølgeovn ved medium effekt.
  • Pensl ca. en tredjedel af chokoladen på den kolde nougatoverflade. Den størkner hurtigt og vendes så ud på et skærebræt beklædt med bagepapir med chokoladelaget i bunden.
  • Fordel resten af chokoladen på marcipanoverfladen og pynt med lidt flere hasselnødder. Når chokoladen har sat sig, skæres den ud i passende konfektstykker.
0