Vi sender først ordrer afsted igen 2. april.

God påske fra Økoladen

Økoladen & Elmelund Chocolatier Organic

Vi sender først ordrer afsted igen d. 2. april. Dog har begge vores butikker åbent i påsken. God påske fra Økoladen.

✔️ Økologi – Kun de bedste råvarer

✔️ Dansk Produktion – 100% danskproduceret chokolade

✔️ Hurtig levering – Fri fragt til pakkeshop ved køb over 239kr.

Påske - Find alt den chokolade du har brug for til påsken

Konfektstykker

Har du mod på hjemmelavet konfekt? Så prøv vores opskrift på konfektstykker med marcipan, appelsin, nougat og ristede hasselnødder overtrukket med 70% mørk chokolade. Her får du muligheden for at prøve kræfter med både hjemmelavet marcipan konfekt og hjemmelavet chokolade konfekt. Cirka 12-16 stk.

Marcipanlag:

– 200g marcipan fra Home Cooking Serien.

– fintrevet skal af 1 økologisk appelsin

 

Nougatlag:

– 150g hasselnødnougat fra Home Cooking Serien.

– 50g Peru 70% Single Origin mørk chokolade fra Home Cooking Serien.

– 1 nip salt

– 40g ristede hasselnødder, finthakkede

 

Overtræk & Pynt:

– 100g Peru 70% Single Origin mørk chokolade fra Home Cooking Serien.

– lidt ekstra ristede hasselnødder

Marcipanlag:

  • Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal.
  • Rul appelsin-marcipanen ud og kom den i en aflang form (her er brugt en sandkageform på ca. 6 x 21 cm) beklædt med bagepapir

Nougatlag:

  • Smelt nougat og chokolade sammen i en skål over vandbad.
  • Tag skålen af varmen og rør salt og de finthakkede hasselnødder i.
  • Fordel på appelsin-marcipanen og stil på køl i et par timer.

Chokoladeovertræk & Pynt:

  • Smelt og temperer den mørke chokolade over vandbad i en mikrobølgeovn ved medium effekt.
  • Pensl ca. en tredjedel af chokoladen på den kolde nougatoverflade. Den størkner hurtigt og vendes så ud på et skærebræt beklædt med bagepapir med chokoladelaget i bunden.
  • Fordel resten af chokoladen på marcipanoverfladen og pynt med lidt flere hasselnødder. Når chokoladen har sat sig, skæres den ud i passende konfektstykker.
0