OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.
Forberedelsestid: 1 time
Tilberedelsestid: 25 minutter i ovnen + fryse og/eller køletid
Samlet tid: 12 timer
Hasselnødbund:
– 100g ristede Piemonte hasselnødder
– 100g smør
– 100g Peru 38% hvid chokolade fra Home Cooking Serien.
– 2 æg
– 80g sukker
– 1/2 tsk. stødt kanel
– 1 nip salt
– 2,5 dl piskefløde
Mælkechokolademousse:
– 125g Peru 41% mælkechokolade fra Home Cooking Serien.
– 1/2 blad husblas
– 1 nip salt
– 2,5 dl piskefløde
Pynt:
– Rød skovsyre
– Ristede Piemonte hasselnødder
– Lidt ekstra Peru 41% mælkechokoladeknapper
Inden servering: