OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

Gulerodskage med hvid chokolade flødeostecreme

Jeres nye kageklassiker! Lækker, krydret og saftig gulerodskage med syrligt sød og fløjlsblød hvid chokolade flødeostecreme på toppen. Gulerodskagen holder sig derudover frisk i flere dage. Den indeholder vores cremede Single Origin hvide Peru 38% chokolade, som har noter af vanilje. Du får en gulerodskage til ca. 10-12 personer.

Forberedelsestid: 40 minutter

Tilberedelsestid: 1 time

Samlet tid: 1 time og 40 minutter

Gulerodskage:

– 3 æg

– 1 og 1/2 dl smagsneutral olie

– 450g brun farin

– 210g mel

– 300g gulerødder, groftrevet

– 1,5 tsk. bagepulver

– 2 tsk. stødt kanel

– 2 tsk. stødt ingefær

– 1/2 tsk. salt

 

Hvid chokolade flødeostecreme:

– 75g Peru 38% hvid chokolade fra Home Cooking Serien.

– 200g flødeost, stuetempereret

– 75g smør, stuetempereret

– 30g flormelis

– Evt. korn af 1/2 vaniljestang

– Fintrevet skal af1/2 øko. citron

– 1 spsk. citronsaft

Gulerodskage:

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Rør alle ingredienserne til gulerodskagen sammen i en skål eller røremaskine.
  • Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir.
  • Bag kagen i 55-60 minutter.
  • Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller lignende.
  • Køl kagen af i formen.

Hvid chokolade flødeostecreme:

  • Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt.
  • Stil til side og køl af.
  • Pisk i mellemtiden de øvrige ingredienser sammen i en skål og vend til sidst den smeltede hvide chokolade i.
  • Fordel topping på kagen og server straks
0