OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

Panna Cotta

Cremet chokolade panna cotta til 6 personer. Vores panna cotta opskrift giver dig en fantastisk og nærmest uimodståelig lækker panna cotta opskrift, som vi er sikker på du vil elske!

Forberedelsestid: 30 minutter

Tilberedelsestid: 4 timer

Chokolade Panna Cotta:

– 100g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 2 blade husblas

– 4 dl piskefløde

– 50g brun farin

 

Crumble:

– 30g havregryn

– 30g hasselnødder, utrafinthakkede

– 100g hvedemel

– 1 nip salt

– 30g sukker

– 20g brun farin

– 75g smør

Chokolade Panna Cotta:

  • Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
  • Udblød husblas i en skål med koldt vand i fem minutter.
  • Kom fløden i en gryde og tilsæt brun farin. Varm op til kogepunktet.
  • Vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde.
  • Hæld den varme fløde over chokoladen, og lad det stå i 2 minutter. Rør da rundt med et piskeris, til chokoladen er helt smeltet.
  • Hæld chokoladefløden i 6 forme og køl dem af, inden de stilles på køl i minimum 4 timer, før de er klar til servering.

Crumble:

  • Kom alle ingredienser i en røremaskine og rør det sammen til en ensartet smuldret dej.
  • Stil på køl i 15 minutter.
  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Smuldr dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 10 minutter til fint gylden. Køl helt af. Opbevar i en lufttæt beholder for at bevare sprødheden.

Servering

Tip:

Panna Cottaerne kan også laves i serveringsskåle og pyntes med crumble og eventuelt granatæblekerner.

0