OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.
Forberedelsestid: 1 time og 15 minutter
Tilberedelsestid: 25 minutter + fryse og/eller køletid
Mandelbund med kokos
– 100g 38% hvid Peru Chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien.
– 80g mandler
– 20g kokosmel
– 100g smør
– 2 æg
– 80g sukker
– 1 nip salt
Hvid chokolademousse med citron
– 150g 38% hvid Peru Chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien.
– 250 ml piskefløde
– 1,5 husblas
– 50 ml friskpresset citronsaft
Kokos citron crumbleknas
– 25g kokosmel
– 25g mel
– 25g sukker
– 25g smør
– Fintrevet skal af 1/4 citron
Pynt
– Dragée – Mandler med Hvid Chokolade Lemon & Kokos.
– Lidt finthakkede usaltede pistacier
Inden servering
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Lige inden servering pynt kagen med dragéerne, det sprøde crumbleknas og lidt finthakket finthakkede pistacie. Nyd kagen direkte fra køl.