OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

Karamelliseret Hvid Chokolade

Lav din egen karamelchokolade ved at bage Peru 38% hvid chokolade i ovnen. Når den er karamelliseret og efterfølgende tempereret og størknet, er den perfekt at brække stykker af. Den kan også med fordel erstatte den almindelige hvide chokolade i ganache til kager og fyldte chokolader samt i mousse og is. Man kan i øvrigt sagtens lave en større portion end denne, når man nu er i gang.

Tilberedningstid: 1 time

Ingredienser:

200 g Peru 38% hvid chokolade
evt. lidt salt 

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 120 grader varmluft.
  • Kom de hvide chokoladeknapper i et ildfast fad.
  • Bag chokoladen i ovnen i 1 time.
  • Rør grundigt i chokoladen undervejs – ca. hver 10. minut.
  • Smag evt. til med lidt salt.Chokolademassen klumper i løbet af bagningen, men når den karamelliseres, bliver den flydende igen. Det vigtigste er at røre godt undervejs.

 

0