OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

OBS: Vi holder juleferie og sender først ordrer igen d. 2 januar.

Bounty Brownie

Brownie med kokos. Fantastisk lækre kokos brownies lavet med økologisk Single Origin chokolade fra Peru. Opskriften giver 16 stykker – og en masse lækre kanter.

Forberedelsestid: 45 minutter

Tilberedelsestid: 6 timer

Brownie:

– 200g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

– 200g smør

– 125g mel

– 3 æg

– 265g sukker

– 1/3 tsk. salt

 

Kokosfyld:

– 175g sødet kondenseret mælk

– 175g kokosmel

 

Mælkechokolade Ganache:

– 150g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien.

– 85g piskefløde

 

Pynt:

– kokosmel og eventuelt ristede kokosflager

Brownie:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af.
  • Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring.
  • Hæld browniedejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af.

Kokosfyld:

Bland kondenseret mælk sammen med kokosmel i en skål og tryk kokosfyldet ud på brownien. Stil på køl og lav mælkechokolade ganachen.

Mælkechokolade Ganache:

  • Hak mælkechokolade helt fint, og kom den i en skål.
  • Varm piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, indtil ganachen er fin ensartet.
  • Lad ganachen sætte sig lidt ved stuetemperatur i 15 minutter. Hæld derefter ganachen oven på kokosfyldet og drys med kokosmel og kokosflager.
  • Lad ganachen sætte sig på køl i 4 timer eller gerne natten over, inden kagen skæres ud
0