OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Økoladen & Elmelund Chocolatier Organic

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

✔️ Økologi – Kun de bedste råvarer

✔️ Dansk Produktion – 100% danskproduceret chokolade

✔️ Hurtig levering – Fri fragt til pakkeshop ved køb over 284kr.

Påske - Find alt den chokolade du har brug for til påsken

Ecuador

“Ækvator”

Ecuador ligger i Sydamerika inden for det smalle bælte omkring ækvator, hvor det er muligt at dyrke kakao. Ecuador har en ekstrem høj biodiversitet og er det første land i verden, der har sikret naturens rettigheder juridisk. Ecuador er præget af dramatisk geografi med lavland, Andesbjergene, vulkaner og Amazonas og en dramatisk historie med invasion af først inkaerne og siden de spanske “conquistadores”.

 

1600 kakaofarmere

Ved at købe Single Origin chokolade fra Ecuador støtter du mange små familiedrevne kakaofarmere. Farmerne er gået sammen i kooperativer, som sikrer videndeling og uddanelse, og indgår langvarige partnerskaber med garanti for at kunne sælge deres høst til en fair pris. Dette gør det desuden muligt at opretholde den økologiske certificering. 

 

Fra kakaotræet til dig

Mange faktorer spiller ind, når man vil fremstille chokolade, der lever op til navnet “gudernes føde”. Vejret skal give de rette betingelser for en god høst. Fermenteringen skal frembringe de perfekte smagsstoffer, og tørringen skal sikre bønnerne mod mug og samtidig indkapsle den gode smag og aroma. Kakaobønnerne fragtes fra Ecuador til forarbejdning i Frakrig og videre til Økoladen herunder Elmelund Chocolatier Organic på Sydsjælland. Utallige processer, hvor kakaoen moses, renses, smeltes og tilsmages, ligger grund for en aldeles guddommelig mundfuld til dig.

 

Kakaobønne: Nacional (Forastero) 

Ecuador har kakaotræer med gyldne frugter. Kakaobønnen Nacional findes nemlig kun i Ecuador og er landets stolthed. Denne chokolade er desuden helt unik, da den ikke er tilsat kakaosmør. Kakaosmør udelades, så kakaobønnernes frugt- og blomsteragtige smag for alvor bringes frem og forfines. Bønnen har noter af citrus og nødder, samt en blomsterrig aroma af roser og jasmin. Her har du en chokolade, som er højt eftertragtet af professionelle Chocolatier overalt i verdenen.

0