Triple Chocolate Brownie

Triple Chocolate Brownie. Fantastisk nem brownie opskfrift, hvor du får uimodståelige lækre økologiske brownies med tre slags chokolade. Alle chokoladerne i denne opskrift er Single Origin chokolade, som giver en fantastisk smag. 

 

Forberedelsestid: 25 minutter

Tilberedelsestid: 25 minutter

 

Brownie

- 200g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

- 200g smør

- 125g mel

- 3 æg

- 265g sukker

- 1/3 tsk. salt

- 80g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien.

- 80g Peru Hvid Chokolade fra Home Cooking Serien.

 

Fremgangsmåde: 

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af.
  • Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring.
  • Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen.
  • Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter.
  • Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.

 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer