Triple Chocolate Brownie

Uimodståelig lækre nemme økologiske brownies med tre slags Single Origin Chokolader

 

Forberedelsestid: 25 minutter

Tilberedelsestid: 25 minutter

 

Brownie

- 200g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

- 200g smør

- 125g mel

- 3 æg

- 265g sukker

- 1/3 tsk. salt

- 80g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

- 80g Peru Hvid Chokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

 

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret under omrøring. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend mælkechokoladen og den hvide chokolade i browniedejen. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af – og lad den gerne sætte sig i køleskabet i et par timer inden servering.

 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer