OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

Økoladen & Elmelund Chocolatier Organic

OBS: Vi holder sommerferie og sender derfor ikke ordrer afsted mellem d. 17 juli og 5 august.

✔️ Økologi – Kun de bedste råvarer

✔️ Dansk Produktion – 100% danskproduceret chokolade

✔️ Hurtig levering – Fri fragt til pakkeshop ved køb over 284kr.

Påske - Find alt den chokolade du har brug for til påsken

Gulerodskage med hvid chokolade flødeostecreme

Jeres nye kageklassiker! Lækker, krydret og saftig gulerodskage med syrligt sød og fløjlsblød hvid chokolade flødeostecreme på toppen. Gulerodskagen holder sig derudover frisk i flere dage. Den indeholder vores cremede Single Origin hvide Peru 38% chokolade, som har noter af vanilje. Du får en gulerodskage til ca. 10-12 personer.

Forberedelsestid: 40 minutter

Tilberedelsestid: 1 time

Samlet tid: 1 time og 40 minutter

Gulerodskage:

– 3 æg

– 1 og 1/2 dl smagsneutral olie

– 450g brun farin

– 210g mel

– 300g gulerødder, groftrevet

– 1,5 tsk. bagepulver

– 2 tsk. stødt kanel

– 2 tsk. stødt ingefær

– 1/2 tsk. salt

 

Hvid chokolade flødeostecreme:

– 75g Peru 38% hvid chokolade fra Home Cooking Serien.

– 200g flødeost, stuetempereret

– 75g smør, stuetempereret

– 30g flormelis

– Evt. korn af 1/2 vaniljestang

– Fintrevet skal af1/2 øko. citron

– 1 spsk. citronsaft

Gulerodskage:

  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Rør alle ingredienserne til gulerodskagen sammen i en skål eller røremaskine.
  • Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir.
  • Bag kagen i 55-60 minutter.
  • Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller lignende.
  • Køl kagen af i formen.

Hvid chokolade flødeostecreme:

  • Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt.
  • Stil til side og køl af.
  • Pisk i mellemtiden de øvrige ingredienser sammen i en skål og vend til sidst den smeltede hvide chokolade i.
  • Fordel topping på kagen og server straks
0