Regnbuemousse

Regnbuemousse med hindbær, hvid chokolade og mælkechokolade. 8 personer.

 

Forberedelsestid: 1 minutter

Tilberedelsestid: 7 timer

 

Hindbærmousse:

- 225g hindbær, friske eller frosne

- 80g sukker

- 1/2 stang vanilje

- 1,5 blad husblas

- 2 dl piskefløde

 

Mælkechokolademousse:

- 3 dl piskefløde

- 150g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

- 1 nip salt

- 1/2 blad husblas

 

Hvid Chokolademousse:

- 3 dl piskefløde

- 170g 38% Peru Hvid Chokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

- 1/2 blad husblas

 

Pynt:

- Lidt hakket hvid chokolade og mælkechokolade

- Ristede hasselnødder

- Guldstøv

Hindbærmousse:

Kom hindbær, sukker, vaniljekorn og -stang i en gryde og bring i kog. Lad hindbærrene småsimre i 5 minutter. Udblød imens husblas i koldt vand. Hæld hindbærrene i en sigte over en skål og si saften fra. Vrid husblas fri for vand, og rør den straks ud i den varme hindbærsaft. Lad saften køle af til håndvarm. I mellemtiden pisk fløden til en let skum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad 3 omgange. Fordel hindbærmoussen i 8 portionsglas og stil på køl i 2 timer.

 

Mælkechokolademousse:

Finthak mælkechokoladen, og kom den i en skål. Udblød husblas i en gryde. Vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde og hæld derefter fløden over den finthakkede mælkechokolade. Efter 1 minut rør da godt rundt, til chokoladen er helt smeltet. Tilsæt et nip salt. Køl ned til håndvarm. Pisk de sidste 2 dl fløde til en let skum, og vend den forsigtigt i mælkechokolademoussen. Fordel oven på hindbærmoussen og stil tilbage på køl i 2-3 timer, til den har sat sig. 

 

Hvid Chokolademousse:

Finthak den hvide chokolade, og kom den i en skål. Udblød husblas i en skål med koldt vand i fem minutter. Varm 1,5 dl piskefløde op til kogepunktet. Vrid Husblas fri for vand og rør den straks i den varme fløde og si derefter fløden over den finthakkede hvide chokolade. Efter 1 minut rør da godt rundt, til chokoladen er helt smeltet. Køl ned til håndvarm. Pisk de sidste 1,5 dl fløde til en let skum og vend det forsigtigt i den hvide chokoladecreme. Fordel i glas og stil på køl natten over eller mindst 3 timer, til moussen har sat sig. 

 

Servér mousserne pyntet med lidt hakket chokolade samt ristede hasselnødder vendt i guldstøv. 

 

 

 

Fri fragt
 

 

Hurtig levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer