Lækker og saftig Mamorkage med Marcipan og Chokolade. Vi kalder den Marmormazarin! Perfekt til 8-10 personer.
Forberedelsestid: 35 minutter
Tilberedelsestid: 55 minutter
Marmormazarin
- 200g Økologisk Marcipan fra Elmelund Home Cooking Serie. Køb her
- 200g sukker
- 200g smør, blødt
- 4 æg
- 100g mel
- 1 spsk. kakaopulver
- 60g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien smeltet og afkølet. Køb her
Chokoladetopping
- 75g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien smeltet og afkølet. Køb her
- 15g smør
Pynt
- Friske Hindbær
Marmormazarin
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend mel i. Tag 1/3 af dejen fra og kom den over i en anden skål. Rør den smeltede chokolade og kakao i dejen. Fordelen halvdelen af den lyse dej i en brødform (ca. 1,5 liter) beklædt med bagepapir. Kom den mørke dej ovenpå, og dæk med den resterende lyse dej. Brug en strikkepind eller kniv til at røre dejen let igennem. Bag kagen i ca. 55 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen og over på et fad.
Chokoladetopping
Hak chokoladen og kom den i en skål. Smelt over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt smør til den smeltede chokolade, og rør rundt, til det er smeltet sammen med chokoladen. Fordel på marmormazarin sammen hindbær.
Pynt med friske hindbær.