Intense og smeltende-på-tungen lækre peanut butter chokoladetrøfler krydret med kardemomme og dyppet i chokolade og ristede hasselnødder. De smager super godt og er tilmed veganske. 12 stk.
Forberedelsestid: 40 minutter
Tilberedelsestid: 5 timer
Krydrede Trøfler:
- 75g crunchy peanut butter
- 75g São Tomé 66% Mørk chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien. Køb her
- 1/2 tsk. stødt kardemomme
Overtræk:
- 125g São Tomé 66% Mørk chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien. Smeltet og tempereret. Køb her
- 50g ristede hasselnødder, fint hakket
Opskrift:
Smelt peanut butter og São Tomé forsigtigt sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og smag til med kardemomme. Hæld peanut butter chokolademassen i en lille firkantet form foret med husholdningsfilm. Lad den sætte sig på køl i 4-5 timer, skær derefter ud i firkanter. Dyp dem i den smeltede og tempererede chokolade og drys med ristede hasselnødder. Opbevar på køl indtil servering.