Konfektstykker

Konfektstykker med marcipan, appelsin, nougat og ristede hasselnødder overtrukket med 70% mørk chokolade. Cirka 12-16 stk.

 

Marcipanlag:

- 200g marcipan fra Home Cooking Serien. Køb her

- fintrevet skal af 1 økologisk appelsin

 

Nougatlag:

- 150g hasselnødnougat fra Home Cooking Serien. Køb her

- 50g Peru 70% Single Origin mørk chokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

- 1 nip salt

- 40g ristede hasselnødder, finthakkede

 

Overtræk & Pynt:

- 100g Peru 70% Single Origin mørk chokolade fra Home Cooking Serien. Køb her

- lidt ekstra ristede hasselnødder

Marcipanlag:

Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal. Rul appelsin-marcipanen ud og kom den i en aflang form (her er brugt en sandkageform på ca. 6 x 21 cm) beklædt med bagepapir.

 

Nougatlag:

Smelt nougat og chokolade sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør salt og de finthakkede hasselnødder i. Fordel på appelsin-marcipanen og stil på køl i et par timer.

 

Chokoladeovertræk & Pynt:

Smelt og temperer den mørke chokolade over vandbad i en mikrobølgeovn ved medium effekt. Pensl ca. en tredjedel af chokoladen på den kolde nougatoverflade. Den størkner hurtigt og vendes så ud på et skærebræt beklædt med bagepapir med chokoladelaget i bunden. Fordel resten af chokoladen på marcipanoverfladen og pynt med lidt flere hasselnødder. Når chokoladen har sat sig, skæres den ud i passende konfektstykker.

 

 

 

Fri fragt
 

 

Hurtig levering

Hurtig levering 1-2 hverdage

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer