Uimodståelig lækre havregrynskugler med marcipanmidte

Havregrynskugler med en snert af kaffe og en overraskende midte af vores fantastiske bløde og cremede marcipan fra Elmelund Home Cooking serien. En ny konfektfavorit. Havregrynskuglerne har en dejlig diskret kaffesmag, men hvis man slet ikke er til kaffe, kan man bytte den ud med 2 spsk. friskpresset appelsinsaft i stedet. Så bliver den endnu mere børnevenlig.

 

Forberedelsestid: 1 time

Opskriften giver 30 stk.
 

Havregrynskugler m. marcipan:

- 150 marcipan fra Elmelund Home Cooking Serie. Køb her

- 90g finvalsede havregryn

- 40g kokosmel

- 55g sukker

- 2 spsk. god kakaopulver

- 2 spsk. friskbrygget kaffe

- 110g smør, stuetempereret

 

Til at trille havregrynskuglerne i:

- 50g kokosmel

Fremgangsmåde:

  • Vej 30 små klumper á 5g marcipan af og rul dem til kugler.
  • Rør derefter alle ingredienser til havregrynskuglerne sammen i en ensartet masse i en skål.
  • Vej 30 kugler á 10,5-11g.
  • Rul dem til kugler og tryk dem flade en ad gangen i håndfladen og kom en marcipankugle i midten og fold den flade havregrynsmasse rundt om marcipankuglen for at forsegle den i midten af havregrynskuglen.
  • Gentag processen med de resterende 29 kugler og tril dem til sidst i kokos.
  • Opbevar dem på køl indtil servering. 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer