Chokolademandelkage

Mandelkage med chokolade. Kagen med ganache og syrlige bær giver en fantastisk kombination mellem syren og sødmen. Fantastisk mandelkage opskrift.

 

Forberedelsestid: 35 minutter

Tilberedelsestid: 8 timer

 

Chokolademandelkage:

- 180g smør

- 180g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

- 150g sukker

- 3 æg, let sammenpisket

- 150g mandelmel

 

Ganache:

- 100g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

- 100 ml piskefløde

 

Frisk bær til pynt

Chokolademandelkage:

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Smelt smørret i en gryde og rør chokolade i det smeltede smør. Tag gryden af varmen og rør sukker i.
  • Køl lidt af og tilsæt æggene et ad gangen. Vend til sidst mandelmel i.
  • Hæld dejen i en smurt springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter.
  • Køl kagen af og opbevar den på køl natten over.

 

Ganache:

  • Hak chokoladen helt fint, og kom den i en skål.
  • Varm piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, indtil ganachen er fint homogen.
  • Lad ganachen sætte sig lidt i køleskabet, inden den fordeles på kagen. Pynt med bær. 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer