Chokolademandelkage

Chokolademandelkage med ganache og bær

 

Chokolademandelkage:

- 180g smør

- 180g 70% Peru Mørk Chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien

- 150g sukker

- 3 æg, let sammenpisket

- 150g mandelmel

 

Ganache:

- 100g 70% Peru Mørk Chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien

- 100 ml piskefløde

 

Frisk bær til pynt

Chokolademandelkage:

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og rør chokolade i det smeltede smør. Tag gryden af varmen og rør sukker i. Køl lidt af og tilsæt æggene et ad gangen. Vend til sidst mandelmel i. Hæld dejen i en smurt springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter. Køl kagen af og opbevar den på køl natten over.

 

Ganache:

Hak chokoladen helt fint, og kom den i en skål. Varm piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, indtil ganachen er fint homogen. Lad ganachen sætte sig lidt i køleskabet, inden den fordeles på kagen. Pynt med bær. 

 

Fri fragt
 

 

Hurtig levering

Hurtig levering 1-2 hverdage

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer