Chokoladeflødekarameller

Chewy chokolade flødekarameller med den fineste smag. Vores Flødekarameller opskrift er vanedannede lækre! Nyd dem, som de er, eller overtræk dem med smeltet tempereret chokolade. Tilsæt også gerne et lille nip salt til opskriften, hvis man ønsker en letsaltet chokoladeflødekaramel.

 

Forberedelsestid: 40 minutter

Hviletid: mindst 10 minutter

 

Chokoladeflødekarameller:

- 55g 66% São Tomé Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien.

- 60g glukosesirup

- 90g sukker

- 200ml piskefløde

Chokoladeflødekarameller

  • Hak São Tomé fint og stil til side.
  • Kom glukosesirup, sukker og piskefløde i en gryde og kog til en let gylden karamel (det tager noget tid) og rør godt rundt jævnligt i tilberedningen.
  • Tilsæt derefter den hakkede chokolade og rør godt rundt konstant, mens chokoladeflødekaramellen når en temperatur på 120 grader. Hæld derefter straks chokoladeflødekaramellen i en lille kvadratisk form på ca. 15 x 15 cm beklædt med bagepapir.
  • Lad karamellen sætte sig på køkkenbordet i mindst 10 timer, inden den skæres ud i mindre stykker. Opbevar dem gerne på køl bagefter. ​​

 

 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer