Chokoladebidder med Daddelkaramel & Peanuts

Veganske og glutenfri. 10 store eller 20 mindre stykker. 

 

Forberedelsestid: 35 minutter

Tilberedelsestid: 2 timer

 

Dadelbund:

- 150g mandler

- 150g dadler, uden sten

- 1/2 tsk. vaniljepulver

 

Dadelkaramel:

- 100g dadler, uden sten

- 80g crunchy peanut butter

- 60g saltede peanuts

 

Chokolade topping:

- 75g Ecuador 80% fra Elmelund Home Cooking Serien. Køb her

- 80g crunchy peanut butter

Daddelbund:

Blend mandlerne groft i en foodprocessor eller blender. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend hurtigt sammen. Pres dadeldejen ud i en brødform/sandkageform beklædt med bagepapir. Obs: man kan også blende mandlerne helt fint, hvis man ikke ønsker ”knas” i bunden.

 

Daddelkaramel:

Blend dadler og peanut butter sammen til en karamel og fordel på dadelbunden. Drys hele saltede peanuts på og tryk dem forsigtigt lidt ned i dadelkaramellen.

 

Chokolade topping:

Kom chokoladeknapperne i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet masse. Fordel over bunden. Sæt på køl i et par timer, inden den skæres ud. Server straks eller opbevar på køl indtil servering.

 

 

 

Fri fragt
 

 

Hurtig levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer