Chokolade Spread

Lynhurtig og uimodståelig lækker økologisk chokolade spread der er et must have på morgenbordet. Du kunne også kaldet den en hjemmelavet nutella, lavet med gode råvarer. Vores hjemmelavet nutella opskrift giver 1 stort glas eller 2 mindre.

 

Forberedelsestid: 30 minutter

 

Chokolade Spread:

- 100g mandler

- 150g Peru 70% fra Home Cooking Serien.

- 150g piskefløde

- 20g glukose sirup

- Evt. et nip salt

Chokolade Spread:

  • Rist mandlerne på en pande ved middelvarme, til de dufter dejligt ristet men ikke brændt.
  • Køl lidt af og kom dem i en minihakker. Blend dem til de får en flydende/smøragtig konsistens. Det tager lidt tid. Tilsæt chokolade til mandelsmørret og blend videre.
  • Kom piskefløde og glukosesirup i en gryde og varm op til kogepunktet.
  • Hæld det i minihakkeren og blend sammen til en ensartet chokoladecreme. Den kan nu hældes på skoldede glas. For at sikre en helt ensartet konsistens hæld dog gerne lige chokoladecremen i en skål og rør godt igennem. Smag eventuelt til med et nip salt. Hæld på skoldede glas.


Holdbarhed er 2-3 uger på køl.

Ønskes en mere lys variant, kan man i stedet bruge 100 g Peru 70% mørk chokolade og 50 g Peru 41% mælkechokolade.

 

 

Fri Fragt til Pakkeshop

Ved køb over 200kr

Hurtig Levering

1-2 Dages levering

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer