Chokolade Pecan Tærte

4 Små og 8 Mini

 

Mørdej:

- 280g mel

- 80g flormelis

- 1 knivspids salt

- 140g smør, koldt

- 2 æggeblommer

 

Fyld:

- 100g brun farin

- 150g mørkt muscovadosukker

- 50g smør

- 100g 66% São Tomé Mørk Chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien

- 3 æg

- 200g pecannødder

- 1 knivspids salt​​​​​

Mørdej:

Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine. Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner brødkrummer. Saml hurtigt dejen med æggeblommerne i røremaskinen til en kugle. Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Placér 4 runde, perforerede tærteringe på 6,5 cm og 8 runde, performerede tærteringe på ca. 5 cm på en perforeret bageplade og klæde både bundende og kanterne med mørdejen. Stil herefter bagepladen på køl, mens fyldet laves. 

 

Fyld:

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt brun farin, muscovadosukker og smør sammen. Tag gryden af varmen og rør den mørke chokolade i, så den smelter. Afkøl det lidt, inden æggene tilsættes. Tilsæt finthakkede pecannødder og salt. Fordel fyldet i tærtebundene. Pynt eventuelt af med nogle hele pecannødder. Bag tærterne i ca. 20 min. 

 

Server tærterne lune eller afkølede med letpisket flødeskum eller en kugle vaniljeis til.​

 

 

Fri fragt
 

 

Hurtig levering

Hurtig levering 1-2 hverdage

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer