Bounty Brownie

16 stykker - og en masse lækre kanter

 

Brownie:

- 200g 70% Peru Mørk Chokolade fra Elmelund Home Cooking Serien

- 200g smør

- 125g mel

- 3 æg

- 265g sukker

- 1/3 tsk. salt

 

Kokosfyld:

- 175g sødet kondenseret mælk

- 175g kokosmel

 

Mælkechokolade Ganache:

- 150g 41% Peru Mælkechokolade fra Elmelund Home Cooking Serien

- 85g piskefløde

 

Pynt:

- kokosmel og eventuelt ristede kokosflager
 

Brownie:

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af.

 

Kokosfyld:

Bland kondenseret mælk sammen med kokosmel i en skål og tryk kokosfyldet ud på brownien. Stil på køl og lav mælkechokolade ganachen.

 

Mælkechokolade Ganache:

Hak mælkechokolade helt fint, og kom den i en skål. Varm piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, indtil ganachen er fin ensartet. Lad ganachen sætte sig lidt ved stuetemperatur i 15 minutter. Hæld derefter ganachen oven på kokosfyldet og drys med kokosmel og kokosflager. Lad ganachen sætte sig på køl i 4 timer eller gerne natten over, inden kagen skæres ud.

 

 

Fri fragt
 

 

Hurtig levering

Hurtig levering 1-2 hverdage

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk

Økologi

Kun de bedste råvarer