16 stykker - og en masse lækre kanter
Forberedelsestid: 45 minutter
Tilberedelsestid: 6 timer
Brownie:
- 200g 70% Peru Mørk Chokolade fra Home Cooking Serien. Køb her
- 200g smør
- 125g mel
- 3 æg
- 265g sukker
- 1/3 tsk. salt
Kokosfyld:
- 175g sødet kondenseret mælk
- 175g kokosmel
Mælkechokolade Ganache:
- 150g 41% Peru Mælkechokolade fra Home Cooking Serien. Køb her
- 85g piskefløde
Pynt:
- kokosmel og eventuelt ristede kokosflager
Brownie:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir, og bag den i 25 minutter. Køl helt af.
Kokosfyld:
Bland kondenseret mælk sammen med kokosmel i en skål og tryk kokosfyldet ud på brownien. Stil på køl og lav mælkechokolade ganachen.
Mælkechokolade Ganache:
Hak mælkechokolade helt fint, og kom den i en skål. Varm piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør derefter i cirkulære bevægelser fra midten med en dejskraber, indtil ganachen er fin ensartet. Lad ganachen sætte sig lidt ved stuetemperatur i 15 minutter. Hæld derefter ganachen oven på kokosfyldet og drys med kokosmel og kokosflager. Lad ganachen sætte sig på køl i 4 timer eller gerne natten over, inden kagen skæres ud.